Lisätietoja ennakkohuudoista

Uusi huutojärjestelmä

Olemme uudistaneet huutojärjestelmämme ja nyt voit rekisteröityä huutajaksi meille. Tämän jälkeen voit tehdä huutaa profiilillasi ja näet aktiiviset sekä menneet huudot. 

Ennakko tarjouksia voit jättää Perjantaina klo 11:00 asti.

Tarjoukset ovat sitovia ja ne tulee lunastaa sääntöjen mukaan. Maksamattomat laskut laitamme perintään. Huutokaupassa aloitus huuto sekä pienin korotus on viisi euroa. 

 

Ennakkotarjoukset

Jos et pääse perjantaina huutokauppaan ja jokin esine / tavara kiinnostaa, voit jättää sitovan ennakkotarjouksen kotisivujemme kautta.

Jätät tuotteesta maksimi hinnan, minkä olet valmis maksamaan. Et siis maksa suoraan jättämääsi tarjousta, vaan korotus tulee sitä mukaan, kun joku korottaa salissa tai jos on tullut samasta esineestä useampi ennakkotarjous niin kirjuri huutaa sen mukaan tarjoukset viiden euron korotuksella.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 5€, eli tässä esimerkissä se olisi 105€ ja tämä henkilö joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 105 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla… Huudamme suoraan tuon 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

 

Tarjouksen jättäminen

Rekisteröidy ja syötä tarjouksesi ja klikkaa HUUDA painiketta.

Jätäthän tarjouksen kuitenkin perjantaina klo 11.00 mennessä

 

Tavaroihin tutustuminen ennakkoon

Jos jokin tuote kiinnostaa ja haluat lisätietoa siitä soita 0407304596 tai 0405647369 kerromme tuotteesta lisää.

 

Toimitus / ennakkotarjous tuotteiden lunastus

Jos voitit jonkun tuotteen, huutokaupan jälkeen sinulle tulee sähköposti, jonka linkkiä klikkaamalla valitset toimitustavan haetko tuotteet vai postitammeko tuotteet normaalina tai särkyvänä lähetyksenä.

Voit noutaa ennakkotarjouksen sopimuksen mukaan tai voimme lähettää esineet jotka kulkevat kätevästi postin kautta, jos et pääse noutamaan. Veloitamme posti- ja pakkauskulut huutosumman päälle. Hakiessasi tuotteen maksuvälineenä käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit.

Ennakkotarjous tuotteet on maksettava ennen seuraavaa huutokauppaa, että hyväksymme seuraavaan huutokauppaan tarjouksesi.

 

Ennakkotarjousten maksaminen:

Tilinumero: FI13 8146 9710 2131 99

Saaja: Hirvaskankaan Kauppahuone Oy

Viestiksi: huuto-ostot (päivämäärä) + huudettu tuote!

Summa: mikä on ilmoitettu + posti-ja pakkauskulut.

 

Posti- ja pakkauskulut:

Kirjeessä 5€ (jos tuote mahtuu, ei seurantatunnusta), ostaja ottaa vastuun että kirje tulee myös perille!

1 esine 13€

Useampi esine (2-5) 16€

Astiasto tai iso esine 20-30€ / laatikko

Yli metrin paketit ja vaikeasti pakattavat lähetetään matkahuollon kautta ja ostaja maksaa rahdin + pakkauksen kulut etukäteen sovitusti. Rahti matkahuollon hinnaston mukaan.

Särkyvälisä veloitetaan postimaksun päälle + 7€, jos haluat sen siihen. Me emme kuitenkaan vastaa postin särkemistä tuotteista ja posti ei korvaa jos ei ole ostettu särkyvälisä palvelua!

Ennakkotarjous tuotteet postitamme tiistaisin ja torstaisin, mutta vasta kun suoritus näkyy tilillä!

Ennakkotarjous tuotteita säilytämme noin yhden kuukauden, (jos emme erikseen sovi muuta) eli sovi heti kun saat meiltä ilmoituksen jääneestä tuotteesta milloin tulet noutamaan, tietoa odotamme vain muutaman päivän!

Jos olet sopinut tuotteen noudon tai lähetyksen ja et ole tuotteita maksanut noin kuukauden kuluessa tilille tai sopinut asiasta, niin laitamme sinut ”mustalle listalle” ja emme enää ota sinulta ennakko tarjouksia vastaan!