SEURAAVA HUUTOKAUPPA 24.2. KLO. 18.00

ENNAKKOTARJOUKSET JÄTETTÄVÄ PERJANTAINA KLO 16.00 MENNESSÄ!!

Ennakkotarjoukset

Jos et pääse perjantaina huutokauppaan ja jokin esine / tavara kiinnostaa, voit jättää sitovan ennakkotarjouksen kotisivujemme kautta.  

Jätät tuotteesta maksimi hinnan, minkä olet valmis maksamaan… Et siis maksa suoraan jättämääsi tarjousta, vaan korotus tulee sitä mukaan, kun joku korottaa salissa tai jos on tullut samasta esineestä useampi ennakkotarjous niin kirjuri huutaa sen mukaan tarjoukset vähintään kahden euron korotuksella.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 2€, eli tässä esimerkissä se olisi 102€ ja tämä henkilö joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 102 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla... Huudamme suoraan tuon 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

Tarjouksen jättäminen

Klikkaa huutokaupattavan tuotteen kuvan yhteydessä, tuotekuvauksen etupuolella olevaa oranssia linkkiä ja pääset lomakkeelle joka on esitäytetty tuotteen tiedoilla. Syötät vain tarjouksesi ja yhteystietosi.

Jätäthän tarjouksen kuitenkin perjantaina klo 16.00 mennessä, sen jälkeen keskitymme huutokaupan aloitukseen, kiitos!

Hyvät huutokauppa asiakkaat!

Huomioithan seuraavan!!

Kun tulette huutokauppaan autolla, kaikki ei mahdu parkkiin välttämättä huutokaupan parkkipaikalle, voitte jättää auton tien oikeaan reunaan niin että toinen auto mahtuu vielä ohi.  

Alueen talojen pihoihin pysäköinti on ehdottomasti kielletty, ilman talon omistajan lupaa! tienhaaroja ja risteyksiä ei saa tukkia!! Jätä kulkureitti vapaaksi. Kiitos!

BUSSIRYHMÄT JA MATKANJÄRJESTÄJÄT HUOM!

JÄRJESTÄKÄÄ RYHMIENNE MATKAT  KEVÄÄLLÄ KUN ILMAT LÄMPENEE TAI SYKSYLLÄ!  

KESÄ-, HEINÄ- JA ELOKUUSSA EMME OTA BUSSIRYHMIÄ VASTAAN!!

Tervatehtaantiellä on bussilla ajokielto, ette siis pääse huutokauppaamme portille asti isolla 52 paikkaisella bussilla, tie on pieni ja ahdas ei kestä ison bussin painoa! Pienellä 20 paikkaisella bussilla tervetuloa!

Jos kuitenkin tulette isolla bussilla niin varautukaa kävelemään noin 1km, bussia ei voi pysäköidä Tervatehtaantien laitaan!

Paikallinen taksi kuljettaa myös jos ette jaksa kävellä, Veli-Matti Saviranta 0400646755.

Huutokaupan eteneminen

Kaikki kohteet myydään ilman pohjahintoja!

5 euroa pienin huuto, 1 euron korotus 10 euroon asti, jonka JÄLKEEN vähintään 2 euron korotus.

HUUTOKAUPASSA MAKSUVÄLINEENÄ KÄY AINOASTAAN KÄTEINEN RAHA!!

Tavaroihin tutustuminen ennakkoon

Myytäviä tavaroita voi tulla katsomaan etukäteen, mutta soita ensin että olemme paikalla.

Toimitus / ennakkotarjous tuotteiden lunastus

Voit noutaa ennakkotarjouksen sopimuksen mukaan tai voimme lähettää esineet jotka kulkevat kätevästi postin kautta, jos et pääse noutamaan. Veloitamme posti- ja pakkauskulut huutosumman päälle.

Ennakkotarjoustuotteet on maksettava ennen seuraavaa huutokauppaa, että hyväksymme seuravaan huutokauppaan tarjouksesi.

Posti- ja pakkauskulut:

kirjeessä (jos tuote mahtuu) 5€, ostaja ottaa vastuun että kirje tulee myös perille!

1 esine 12€

useampi esine (2-5) 15€

astiasto tai iso esine 20-30€

yli metrin paketit ja vaikeasti pakattavat lähetetään matkahuollon kautta ja ostaja maksaa rahdin vastaanotettaessa. Pakkauskuluja perimme tässä tapauksessa 5-10€.

Särkyvälisä veloitetaan postimaksun päälle sovitusti, jos haluat sen siihen. Me emme vastaa postin särkemistä tuotteista!

Ennakkotarjoustuotteet postitamme keskiviikkoisin ja torstaisin, mutta vasta kun suoritus näkyy tilillä!