SEURAAVA HUUTOKAUPPA 26.5.2023 KLO 18.00

JOS TUTKIT KUVIA PUHELIMELLA TAI TABLETILLA, KÄÄNNÄ LAITE VAAKA ASENTOON NIIN NÄET KUVAN ALLA TUOTTEEN TIEDOT JA ENNAKKOTARJOUS LINKIN!

 

ENNAKKOTARJOUKSIA VOIT JÄTTÄÄ PERJANTAINA KLO 16.00 ASTI, TARJOUKSET OVAT SITOVIA ELI JOS ET LUNASTA TUOTETTA LAITAMME SEN PERINTÄÄN! 

HUUTOKAUPASSA PIENIN HINTA 5€ JA MENNÄÄN YLÖSPÄIN VÄHINTÄÄN 5€ KOROTUKSILLA!!

(JOS TUOTE JÄÄ SINULLE ENNAKKOTARJOUKSELLA LAITAMME TEKSTIVIESTIN TAI SOITAMME LAUANTAI PÄIVÄN AIKANA NUMEROSTA 0407304596 !) MAKSU TILILLE JA TUOTE LÄHTEE POSTIIN TAI TULET NOUTAMAAN! 

(HUUTOKAUPASSA MAKSUVÄLINEENÄ KÄY KÄTEINEN RAHA SEKÄ YLEISIMMÄT PANKKI JA LUOTTOKORTIT!! )

Ennakkotarjoukset

Jos et pääse perjantaina huutokauppaan ja jokin esine / tavara kiinnostaa, voit jättää sitovan ennakkotarjouksen kotisivujemme kautta.  

Jätät tuotteesta maksimi hinnan, minkä olet valmis maksamaan… Et siis maksa suoraan jättämääsi tarjousta, vaan korotus tulee sitä mukaan, kun joku korottaa salissa tai jos on tullut samasta esineestä useampi ennakkotarjous niin kirjuri huutaa sen mukaan tarjoukset viiden euron korotuksella.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 5€, eli tässä esimerkissä se olisi 105€ ja tämä henkilö joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 105 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla... Huudamme suoraan tuon 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

Tarjouksen jättäminen

Klikkaa huutokaupattavan tuotteen kuvan yhteydessä, tuotekuvauksen etupuolella olevaa oranssia linkkiä ja pääset lomakkeelle joka on esitäytetty tuotteen tiedoilla. Syötät vain tarjouksesi ja yhteystietosi.

Jätäthän tarjouksen kuitenkin perjantaina klo 16.00 mennessä, sen jälkeen keskitymme huutokaupan aloitukseen, kiitos!

Hyvät huutokauppa asiakkaat!

Huomioithan seuraavan!!

Kun tulette huutokauppaan autolla, kaikki ei mahdu kesällä parkkiin välttämättä huutokaupan parkkipaikalle, voitte jättää auton tien oikeaan reunaan niin että toinen auto mahtuu vielä ohi.  

Alueen talojen pihoihin pysäköinti on ehdottomasti kielletty, ilman talon omistajan lupaa! Tienhaaroja ja risteyksiä ei saa tukkia!! Jätä kulkureitti vapaaksi. Kiitos!

Jätä peräkärryt ja asuntovaunut Hirvasenkoulun pihalle osoite Reppulenkki, 41290 Kangashäkki. Isot yhdistelmät ei mahdu meidän parkkipaikalle kesän ruuhkan aikana. Huutokaupan jälkeen voit tulla kärryllä noutamaan ostamasi tavarat pihasta asti. 

Liikenteenohjaajat tekevät parhaansa jotta liikenne on sujuvaa. 

Kiltit koirat ovat tervetulleita huutokaupan piha-alueelle, mutta sisätiloihin emme enää ota koiria vastaan, asiakkaiden pyynnöstä!

 

BUSSIRYHMÄT JA MATKANJÄRJESTÄJÄT HUOM!

BUSSIRYHMÄT ILMOITTAKAA MEILLE KOSKA OLISITTE TULOSSA. MONTAA RYHMÄÄ EMME VOI OTTAA SAMAAN HUUTOON VASTAAN. ilmoitukset posti@palsanmaki.net tai 0407304596.

Tervatehtaantiellä on bussilla ajokielto, ette siis pääse huutokauppaamme portille asti isolla 52 paikkaisella bussilla, tie on pieni ja ahdas ei kestä ison bussin painoa! Pienellä 20 paikkaisella bussilla tervetuloa portille asti!

Jos kuitenkin tulette isolla bussilla niin varautukaa kävelemään noin 1km, bussia ei voi pysäköidä hiekkatien laitaan!

Paikallinen taksi kuljettaa myös jos ette jaksa kävellä, Veli-Matti Saviranta 0400646755.

Huutokaupan eteneminen

Kaikki kohteet myydään yleisön määräämillä hinnoilla!

Pienin huuto kuitenkin 5 euroa ja 5 euron korotuksilla ylöspäin!! Jos jostakin tuotteesta ei tule 5€ tarjousta lisäämme tavaraa kunnes tarjous tulee!!  

HUUTOKAUPASSA MAKSUVÄLINEENÄ KÄY KÄTEINEN RAHA SEKÄ YLEISIMMÄT PANKKI JA LUOTTOKORTIT!!

 

huom. kioskissa ja fanituote ostoissa pankkikorttilla ei voi maksaa alle 5€ ostoksia, varaa näihin käteistä!

 

Tavaroihin tutustuminen ennakkoon

Jos jokin tuote kiinnostaa ja haluat lisätietoa siitä soita 0407304596 tai 0405647369 kerromme tuotteesta lisää, tuotetta voi tulla katsomaan etukäteen, mutta soita ensin että olemme paikalla.

Toimitus / ennakkotarjous tuotteiden lunastus

Kun ennakkotarjous jää sinulle lähetämme tekstiviestin tai soitamme lauantaipäivän aikana numerosta 0407304596!

Voit noutaa ennakkotarjouksen sopimuksen mukaan tai voimme lähettää esineet jotka kulkevat kätevästi postin kautta, jos et pääse noutamaan. Veloitamme posti- ja pakkauskulut huutosumman päälle.

Ennakkotarjoustuotteet on maksettava ennen seuraavaa huutokauppaa, että hyväksymme seuravaan huutokauppaan tarjouksesi.

Ennakkotarjousten maksaminen:

Tilinumero: FI13 8146 9710 2131 99

Saaja: Hirvaskankaan Kauppahuone Oy

viestiksi: huuto-ostot (päivämäärä) + huudettu tuote!

summa: mikä on ilmoitettu + posti-ja pakkauskulut.

Posti- ja pakkauskulut:

kirjeessä (jos tuote mahtuu) 5€, ostaja ottaa vastuun että kirje tulee myös perille!

1 esine 12€

useampi esine (2-5) 15€

astiasto tai iso esine 20-30€

yli metrin paketit ja vaikeasti pakattavat lähetetään matkahuollon kautta ja ostaja maksaa rahdin + pakkauskulun etukäteen sovitusti. Rahti matkahuollon hinnaston mukaan.

Särkyvälisä veloitetaan postimaksun päälle postin hinnaston mukaan, jos haluat sen siihen. Me emme kuitenkaan vastaa postin särkemistä tuotteista!

Ennakkotarjous tuotteet postitamme tiistaisin ja torstaisin, mutta vasta kun suoritus näkyy tilillä!

Ennakkotarjoustuotteita säilytämme yhden kuukauden, (jos emme erikseen sovi muuta)! Jos et ole niitä siihen mennessä lunastanut tai maksanut tilille, niin laitamme sinut "mustalle listalle" ja emme enää ota sinulta ennakkotarjouksia vastaan!!!